Чили кон Карне 420гр. (ЛЮТО!)

Цена: 14,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

ТЕЛЕШКО МЛЯНО, БОБ, ЛУК, ЧУШКИ, МЕКСИКАНСКИ ПОДПРАВКИ, ДОМАТИ,
КАКО, ЧЕРВЕНО ВИНО, БАСМАТИ ОРИЗ, ТЕКС МЕКС СИРЕНА, ЗАКВАСЕНА СМЕТАНА, ТОРТИЛА ЧИПС

АЛЕРГЕНИ: МЛЕЧНИ, ГЛУТЕН