Телешки Такос 450гр.

Цена: 16,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

ТРИ МЕКИ ТАКОС ОТ ПШЕНИЧНА ТОРТИЛА ЗА ПЪЛНЕНЕ, МЕКСИКАНСКИ ОРИЗ С БОБ, ЛУК, ЧУШКИ,
МЕКС ПОДПРАВКИ, САЛСА, СМЕТАНА, ГУАКАМОЛЕ, МИКС ЧЕДАР СИРЕНА,
ЦАРЕВИЦА, ЛЮТ ЧИПОТЛЕ ВКУС, И ТЕЛЕШКО МЕСО