Сьомга Фит

Цена: 19,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

150ГР. СУРОВО ТЕГЛО СЬОМГА, 312 КАЛ., 0ГР. ВЪГЛ.,20ГР., МАЗНИНИ, 30ГР. ПРОТЕИН

ГАРНИТУРА:ФИТ СЕРИЯ С 300ГР. ГАРНИТУРА ОТ КИНОА НА ПАРА, АВОКАДО,
КРАСТАВИЦИ, ЛАЙМ, ДОМАТИ И САЛАТА ОТ СВЕЖИ МИКС МАРУЛИ
/303 КАЛ., 8ГР. МАЗН., 48ГР. ВЪГЛ., 8ГР. ВЛАКН., 10ГР. ПРОТЕИН/