Веган Лайт

Цена: 11,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

100ГР. ДОМАШЕН ХУМУС, 355 КАЛ., 11ГР. ВЪГЛ. 8ГР. ВЛАКН., 32ГР.,
МАЗНИНИ, 7ГР. ПРОТЕИН

ЛАЙТ СЕРИЯ С 300ГР. ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЛМОН
(180 КАЛ., 10ГР. МАЗН., 22ГР. ВЪГЛ., 6ГР. ВЛАКН.,3ГР. ПРОТЕИН)
/ЧЕРВЕНА И ЗЕЛЕНА ЧУШКА, МОРКОВ, ТИКВИЧКИ, ЛУК, ДОМАТ/