Пиле филе бавно печено лайт

Цена: 12,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

150ГР. СУРОВО ТЕГЛО ПИЛЕ ФИЛЕ, 180 КАЛ., 0ГР. ВЪГЛ., 2ГР. МАЗНИНИ, 46ГР. ПРОТЕИН

ЛАЙТ СЕРИЯ С 300ГР. ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЛМОН
(180 КАЛ., 10ГР. МАЗН., 22ГР. ВЪГЛ., 6ГР. ВЛАКН.,3ГР. ПРОТЕИН)
/ЧЕРВЕНА И ЗЕЛЕНА ЧУШКА, МОРКОВ, ТИКВИЧКИ, ЛУК, ДОМАТ/