Телешко Лайт

Цена: 13,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

150ГР. СВАРЕНО ТЕГЛО ТЕЛЕШКИ ШОЛ, 200 КАЛ., 0ГР. ВЪГЛ., 5ГР., МАЗНИНИ, 37ГР. ПРОТЕИН

ГАРНИТУРА: ЛАЙТ СЕРИЯ С 300ГР. ГРИЛОВАНИ ЗЕЛЕНЧУЦИ И ЛМОН
(180 КАЛ., 10ГР. МАЗН., 22ГР. ВЪГЛ., 6ГР. ВЛАКН.,3ГР. ПРОТЕИН)
/ЧЕРВЕНА И ЗЕЛЕНА ЧУШКА, МОРКОВ, ТИКВИЧКИ, ЛУК, ДОМАТ/