ТЕЛЕШКИ ШОЛ С КЕТО РУСКА САЛАТА И САЛАТА ДЕНЯ - 300гр.

Цена: 11,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

ТЕЛЕШКИ ШОЛ, КЕТО РУСКА САЛАТА ОТ МАЙОНЕЗА, КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ, ВАРЕНО ЯЙЦЕ, И МИКС ЗЕЛЕНА САЛАТА