Цезар Салата 300гр.

Цена: 10,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

САЛАТА, КРУТОНИ, ПАРМЕЗАН, ЦЕЗАР СОС, ПИЛЕ ФИЛЕ НА ГРИЛ, ПРЕПЕЧЕН БЕКОН

АЛЕРГЕНИ: МЛЕЧНИ, ГЛУТЕН