ОНЛАЙН МАГАЗИН С ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

ОНЛАЙН МАГАЗИН С ДОСТАВКА В ЦЯЛАТА СТРАНА

Някои от емблематичните ни храни може да се доставят с куриер за 24 часа. Пакетите се пакетират в 17ч и се изпращат със Спийди до 18ч. На следващия ден може да си ги вземете от офиса им до вас до 12ч, или до адрес, ако това е опцията, която сте избрали.

Не всички продукти могат да бъдат изпратени по куриер, но доста могат поради начина на приготвяне и пакетиране. Храната се слага в специални контейнери, който се запечатват със специално фолио и пътуват безпроблемно. Някои от съставките са премахнати за да се осугури безпроблемно пътуване и при по-високи температури, като заквасената сметана на Чили Кон Карне и пресния зелен лук. Чедарът се слага в отделен контейнер за да не е в сготвената храна, както и чипса.

Когато храната пристигне при вас може да я замразите в домашния ви хладилник, ако сте поръчали повече. Ако сте поръчали за седмицата само за 5 дена храна, то тя ще издържи в хладилника ви безпроблемно!

Сега може да хапнете Том Юм, Чили Кон Карне, Ябълков пай и домашно сготвено обедно без консерванти само на един клик с мишката:)

 

Наздраве!

марки
Подреди по